Particulier

SA&VD Cosultancy is van origine een adviesbureau, dat zich richt op de mens! Het welzijn van de mens is onze missie. In eerste instantie verlenen we diensten op het gebied van Personeel & Advies, Organisatieadvies en Coaching aan bedrijven.

Echter uit onze praktijkervaring is gebleken, dat veel mensen behoefte hebben aan hulp. Dit kan hulp zijn op verschillende gebieden. Vaak weet men dan niet wie men moet benaderen voor wat. Om die reden zijn wij een tak voor de particulieren begonnen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Heel erg veel!
Misschien herkent u een van onderstaande situaties:

  • u heeft een conflict op het werk
  • u heeft een punt in uw leven bereikt en u weet niet goed meer wat u nu precies wilt.
  • misschien voelt u zich gestrest en voelt u zich overspannen
  • misschien heeft uw persoonlijke financiële situatie extra aandacht nodig, omdat u er niet zo goed voorstaat en schuldeisers aan uw deur kloppen of loonbeslagen sturen naar uw werkgever

Bovenstaande is maar een greep uit de hulp die wij u kunnen bieden. Neem daarom contact met ons op om te horen of we u ook kunnen bijstaan.

TARIEVEN

Ik hoor u al denken, ik kan de hulp goed gebruiken, maar ik kan deze dienstverlening absoluut niet betalen. Laat geld niet uw reden zijn om geen contact op te nemen. Wij zullen samen een tarief vaststellen.

In eerste instantie zullen we een oriënterend gesprek hebben, zodat u uitlegt wat uw situatie is waar u hulp bij nodig hebt. Op basis van wat we voor u kunnen doen, zullen wij ons tarief vaststellen.

Het oriënterende gesprek zal niet berekend worden.

MOTIVATIE

Onze motivatie om deze tak op te zetten is dat we in onze werk –en woonomgeving steeds meer merken dat mensen in de problemen komen. Problemen zorgen voor onnodig veel stress met alle gevolgen van dien. Er zijn zoveel instanties waar je als privé persoon bij kunt aankloppen, maar vaak ziet men door de bomen het bos niet meer.

Mensen zijn onze passie en wij willen graag helpen waar dat mogelijk is. Wij willen graag onze opgedane kennis en ervaring gebruiken om onze medemens te helpen.

WERKWIJZE

U heeft een contactpersoon vanuit onze organisatie. Zij neemt contact op met alle instanties etc. welke nodig zijn om u bij uw situatie te helpen. Dit maakt het voor u veel makkelijker. U heeft alleen contact met haar en zij houdt u op de hoogte van de status.

Voordat we aan het traject beginnen, willen we eerst goed inzicht krijgen in wat uw situatie is en wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van dit gesprek zullen we een plan maken om van start te gaan. Er zal dan een overeenkomst gemaakt worden waar al onze gemaakte afspraken in staan.

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht na het oriënterend gesprek blijken dat we u niet kunnen helpen, dan zullen we dat ook eerlijk aangeven. Wie weet kunnen we u wel doorverwijzen naar personen of instanties die u wel kunnen helpen.