Over Ons

SA&VD Consultancy is een adviesbureau gespecialiseerd in Personeelsmanagement van A tot Z. Wij adviseren, ondersteunen en helpen bedrijven bij alle vragen van Arbeidscontract tot en met Ziekteverzuim. Wij leveren onze diensten aan ondernemers die behoefte hebben aan advies op het gebied van Personeelsmanagement, omdat het werken met personeel toch een aparte tak van sport is. Het personeel is het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie.

Op onze site vindt u een aantal items, waar we u bij kunnen ondersteunen. Personeelsmanagement is zo breed, dat het onmogelijk is om alle onze dienstverlening op de site te vermelden. Dit houdt echter niet in, dat onze dienstverlening stopt bij de punten die op de site staan. Wij gaan veel verder in onze dienstverlening.

Sinds de oprichting in 2010 is SA&VD Consultancy is uitgegroeid tot een bureau met gekwalificeerde medewerkers, die met passie voor het vak al uw vragen beantwoorden en problemen oplossen!

Bent u al nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Pak de telefoon en bel ons voor een afspraak om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

De koffie staat klaar!

Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt; er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen.

Johan Cruijff